Diary: Januar 22

Det nye året, et årsskifte, er et symbol på det menneskelige egoet, på forfengelighet som har overskredet en verden som ennå ikke har lært å gå. Hver stående person som prøver å hoppe har brukket ansiktet, albuene, håndleddene, knokene, knærne og anklene. De som er verdige til Gud har lengde på bevegelse, lang levetid. Lidelse for hvile steg alltid helvete, aske av avsky, for å dempe frykt og misunnelse; en fortvilelse fra ingensteds, en vandrer fra ingens hjem.

30th

Vær forsiktig i tankene dine med bevissthet om hva du deler med denne verden, for det parasittiske rovdyret Esther, elendighetens byrde, er besatt av å rive oss bort fra kjærligheten til folket vårt, og dyrke unnlatelsen av å frata oss all hellighet vi har mellom hverandre. Rart at jeg blir kastet ut av mitt nåværende hjem på Mothering Sunday (UK). Får meg til å lure på hvem som kommer inn etter at jeg drar. Løgnene som har ødelagt og sunket eller mennesker til verdiløshet vil bli ødelagt.

Det er dette Vatikanet frykter mest

Men vit at det er en bedrager som er i ferd med å bli født på ny på denne måten ved vårt folks bortgang; men du vil vite at det er hun, gjennom øynene hennes. Deciveren stjeler vår genetiske verdi, men hun vil ikke bli født fra nordavindens lys.

30th

Denne jævelen..

Skinheads Against Racial Prejudice (SHARP) 30th Januar 2022 10:19am

Jeg mistenker forferdelig ondskap.

27th

Vårt folk, hvite mennesker, er så fantastiske, hvis du kan se forbi det demoniske kaoset som ble pålagt oss. Hvitheten vår er det de misunner mest, og jeg tror avsløringssidene mine "Exposure" det. Vi har vært gjennom så mye, men sjelen vår skinner gjennom alt mørket fordi vi ikke ønsker å underkaste oss raseblanding. Farge og lys definerer folket vårt, øynene våre er vakre nyanser av blått og grønt, håret vårt er blondt og rødt, vi er virkelig fargenes folk, fordi lys setter farge best på hvitt.

Føler meg bedre i dag på min egen måte. de fordømmer meg selvisk, men jeg kjenner mine forfedre.

Våre hvite barn elsker naturen og viser vennlighet ved enhver anledning vår omsorg har gitt dem. Vi har alltid handlet om fred, selv blant et iscenesatt bakteppe malt i hat rundt oss, holder vi fast og gir avkall på falsk historie som forakter våre forfedre som krigsherrer. Ja jeg elsker virkelig folket vårt, som ikke kunne, vi er vårt hjemland, vårt hjemland er oss; naturen kjenner oss best i Europa. Ingen andre mennesker vil noen gang kunne forholde seg til oss slik vi har behandlet hverandre gjennom vår hvithet.

Skal på tur noen dager neste uke, men akkurat nå sorterer campingutstyret mitt, skal legge ut bilder av turen min på denne nettsiden.

Vi må omskole folket vårt til den malte gruen de har vanæret folket vårt som. Fordyp deg i all skjønnheten i våre hjemland, uttrykk kjærligheten og skjønnheten vi betyr for hverandre og trekk fortsatt inn vår homogenitet til tross for de som ønsker å fjerne oss fra vår iboende verdi. Mykheten i håret vårt, og mildheten av vår berøring, vår visdom er skrevet over hele landet vårt med medfølende hånd. Ingen andre enn oss vil høre hjemme her, siden dette er vårt hjem, selv når vi er alene.

Min BMX i byen i kveld.

Men de som forakter seg selv har virkelig falt, langt utenfor vår rekkevidde, knivstukket utrøstelig med laster som er ukjente for vår arv. Når vi kjenner oss selv, våre forfedre, har vi ingenting å bevise eller vinne fordi vi kjenner vår vei, vi takler ikke byrder fra de som er ukjente for oss, som søker å fremmedgjøre oss fra all kjærligheten som er skjenket oss. Vi kjenner vår verdi, står det skrevet er smilene våre, projisert fra våre bevegelser, våre forfedre definerer oss og går med oss, som oss i likhet og fortrolighet med fysiske forhold. Hold på identiteten din Vikinger, en ny verden venter, forlat denne verden med rasemessig renhet.

22nd

Jeg legger ut disse bildene fordi jeg vil at folk skal vite at traumer er en gjentatt påføring av lidelse.

Avhudet

Fra de endeløse ulykkene påført av brutalisert erkjennelse. Steer dyttet hud fra hånden min mens jeg syklet i går, kjente smerten strevet med å gå gjennom nummenhet for å få tankene mine til å erkjenne at det er en skade. Tiden har gjentatte ganger vist at de som søker herredømme over oss ikke kan og ikke må bli tilgitt fordi de er vår dødelige fiende. Nå har jeg blitt fratatt min menneskelighet, Vatikanet må bevise at de er mennesker. Jeg utfordrer dem til å benekte at deres inngripen ikke kom fra andres hevn.

21st

Gikk en rask tur på BMX-en min ned til Malpas.

Malpas pond, Boscawen Park
Malpas pond, Boscawen Park

jeg sa "eh up me duck!"

Truro River
Truro River
Truro River
Sunny Corner, Truro River

Disse bildene, alle bildene mine skal kun deles blant hvite mennesker.

17th

Tok dette bildet av en måke..

Måke

Er ikke naturen fantastisk?

16th

I dag tok jeg en tur ut til Ideless woods på min BMX og tok noen bilder

og min BMX-sykkel

Turen var bra, jeg elsket å være i skogen så mye, og folk var ok også, helt til slutten da jeg kom over en sveiv.

Ond sveiv i Ideless skog. søndag, 16th Januar 2022 3:40:45pm

15th

I 2019 gikk jeg i gjennomsnitt 37 000 skritt, totalt mer enn 1 100 000 skritt i måneden, og streifet rundt i hele Storbritannia i årevis, på jakt etter et hjem å være blant folket mitt. Dagen jeg tok dette skjermbildet på Galaxy Note 5, hadde jeg gått 61 742 skritt.

Skjermbilde fra min Samsung Galaxy 5 Note

I 2017 besøkte 360 byer i Storbritannia, 17 byer på Sri Lanka og 16 byer i India. Uansett hvilken innsats jeg tok, uansett hva jeg såret, ble jeg ignorert, systematisk oversett og kastet ut som verdiløs. Jeg led psykisk terror dag og natt, overgrep jeg bare så vidt har begynt å forstå gjennom psykoterapi. Ikke mellom noen avstander ble jeg ansett som verdig komforten til mitt folk. Husk verdien din, for jeg fant ingen.

14th

Virkelig vondt etter en lang sykkeltur i går, blødde ganske kraftig. Her er noen bilder fra gårsdagens BMX-tur gjennom Carnon Valley...

Carnon Downs, Kernow
Carnon Downs, Kernow
Carnon Downs, Kernow
Carnon Downs, Kernow
Carnon Downs, Kernow
Carnon Downs, Kernow
Carnon Downs, Kernow
Devoran Creek
Devoran Creek
Devoran Quay
Devoran Quay
Devoran Quay
Restronguet Creek
Restronguet Creek
Restronguet Creek
Restronguet Point
Restronguet Point
Moon

14th

Mange har spurt meg hvordan jeg finner ut hvem som er hvit, sier jeg lett – hvem blir rød i varmen, hvem blir rosa av kulda? Hvis du blander raser, vil du ikke lenger være hvit, fremtiden din vil ikke være av vårt folk. Å være likegyldig til hva du er er en fordømmelse av deg selv. Slik desertering kan ikke løses.

Rotasjonsakse

Hvis du ikke var fremmedgjort ved siden av deg selv, ville du vite hvem du er, vite hvordan og hvilke spørsmål du skal stille. Hvem sin fordel er det at du ikke kjenner deg igjen, de som vil blande deg? som ønsker å vanhellige det rosa fra ansiktet ditt? å isolere deg permanent fra folket ditt? degradere og ødelegge deg? Våre folk er forskjellige og unike på alle måter. De fra det varme søren vil krype under huden din, traumatisere deg ved siden av deg selv og leve som deg. De kom til vårt hjemland for å erstatte oss; å sakte trenge inn i oss ved å lure oss fra vår fremmedgjorte historie. Påstander de kommer med for å fortrenge bevisstheten om tyranni de opprettholder.

3rd

Skjønnheten og udyret, verdt inn i verdiløshet...

Mandag, 3rd Januar 2022 2:04:46pm

...berøvelse av guddommelighet, indre tap skyldes for alltid. Søke og ødelegge, eller bli devaluert til ingenting.